-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-31

Bye-Bye 2009.....Welcome 2010.....

Lagi beberapa minit (waktu Jepun) akan melangkah ke tahun baru 2010..begitu cepat masa berlalu dan rasa tak percaya meningkat lagi setahun umur kita ye...
Apapun tahun 2009 banyak membawa kenangan buat kami sekeluarga nak pulak hidup merantau dinegara orang banyak pengalaman yang kami dapat disini...banyak yang manis la dari yang pahit...hehe...

Apapun tahun 2009 akan meninggalkan kita beberapa minti aje lagi ni....(skrg dah pukul 11.40pm waktu di Jepun). Pada sapa2 yang masih lagi tak tercapai hajat atau azam tahun lepas yang tak dapat ditunaikan tu jangan berputus asa ....tahun 2010 masih ade lagi...semoga tahun baru ini akan membawa kejayaan dan keberkatan hidup buat kita semua..

Apa azam baru???? Ni yang best nak sembang pasal azam tahun baru ni...
Nak tambah sorang lagi laaa......jenuh la tunggu tahun 2009 tak mau2nyer jadi..harap tahun 2010 dapat la sorang lagi....doa2kanlah yer....Mungkin tak nak jadi made in Japan kot..dia nak jadi made in Malaysia agaknyer....hehe....Ameen

OK buat warga2 Malaysia yang duk di Jepun JOM kita count down.....lagi 10 minit!!!!!!

HAPPY NEW YEAR KEPADA SEMUA KELUARGA, SANAK SAUDARA DAN KENKAWAN TIDAK KIRA DIMANA JUA BERADA..

SAYANG SEMUA......




Dibawah ni kad dari Emi...domo arigatou...


0 ulasan:

Catat Ulasan