-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-30

Beriani Kashmir lagi....

Lepas balik dari bermain ski Isnin lepas kami pekena beriani Kashmir lagi ( tapi entry untuk main ski tu belum terbit lagi..kita lompat kisah makan2 dulu... TUNGGU YER....) kali ni pegi bawak kenkawan berempat tu. Dah plan awal lagi kalau dorang datang memang nak bawak datang sini sekurang2nyer adele lebih kurang rasa macam makanan Malaysia. Tapi agak kuciwa sebanyer mutton beriani yelek!! yang ade chicken beriani je.....tu yang rasa agak frust sikit!!

Ngape tetiba pulak ramai yang join makan bersama ni yer????? Alkisahnyer kami mintak bantuan dari Faiz (student sini) jadi drebar untuk satu hari tolong bawakkan 2 orang lagi kenkawan kami tu sebabnyer kalau semua naik satu kete mana muat daa... secara tak langsung dapat jugak kenkawan tu berkenal2an dengan student2 sini!! Bila dah ramai2 makan dalam kelompok tu rasa dah macam makan kat Malaysia je.....seronok..seronok..seronok..
Kebetulan ada lagi student2 lain yang join bersama main kat skijo tu, jadi lepas balik dari skijo semua serbu ke Kashmir...perut dah keroncong mintak diisi la!!


TUNGGU YER KISAH DI SKIJO NANTI...........

2 ulasan:

kew_chop berkata...

bestnye ramai2. waa rindu nak makan ramai2 kat kashmir.

NorNaza berkata...

tula Murni kalu Jo cuti lama boleh turun sini...sah2 kak nor bawak makan kat sini...

Catat Ulasan