-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-04

Jamuan AidilAdha 2009

Sudah seminggu berlalunyer AidilAdha.. baru hari ni nak keluarkan entry, ater citer cuti-cuti jepung tak habis2, kena ikut step tu...hehehe....tapi rasanyer masih tak terlewat lagi ye...
Minggu lepas hari Sabtu bertempat di rumah universiti telah diadakan jamuan AidilAdha, tapi ibu dan anak2 tak dapat nak join sebab kesihatan anak2 yang tak mengizinkan...baru baik dari demam influenza..malas nak bawak!!....cuma ayah sorang je pegi hari tu..
Apa2pun diucapankan terima kasih pada Shafiq yang sudi mengundang ibu sefamili..

Jom kita layan gambar2 sekitar jamuan AidilAdha ni..
Beratur-beratur...jangan rebut2...makanan semua cukup tu!!!..


Bakal menjadi ibu...Jat (berbaju biru), takde rezeki nak jumpa hari tu..sodap je rupa Poji makan!!


Sebahagian dari menu2 hari tu yang sempat ayah snap.
Ada nasi minyak, ayam masak merah, acar rampai, bubur kacang hijau, sagu...


Sakan la ayah makan hari tu tanpa gangguan anak2 ye....Adnin tunduk je makan!! duk sebelah ehem-ehem rupanyer..

Rezeki buah limau yang berbalance...ayah bawak balik sikit merasa la anak2 makan...hehe.. sponsor oleh Yuki.

Makan..makan jugak.....solat jangan lupa!!.

Selepas solat ada tazkirah ringkas sikit dari Fakhrul.


Gadis-gadis Malaya..manis-manis semuanyer!!!..

2 ulasan:

Watierman berkata...

Nanti mesti Nor rindu suasana macam tu kan!!!Terkenang di masa lalu......

NorNaza berkata...

sesungguhnyer la akak...mesti ku teringat suasana diperantauan ni..huhu..

Catat Ulasan