-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2012-06-23

Annual Dinner yang ke-18

Salam bersiaran kembali kepada semua yang masih sudi mengunjungi laman ini. Lebih kurang sebulan lagi nampaknyer kita akan menjalani ibadah berpuasa, kepada yang masih ade lagi hutangnyer nak ganti pose, elok2lah percepatkan....sekarang ni kejap jer masa berlalu nanti tak sempat nak ganti dah jelma ramadhan.... [ ingatan tuk diri sendiri jugak...huhu...]

OKlah berbalik dengan tajuk entry kali ni...emmmm.. ni pun story yang dah berlalu sebenarnya...agak2nyer ade nak masuk sebulan kot....haha...tapi demi nak jadikan kenangan tetap akan dishare bersama.....huhu....

Bertemakan kaler purple yang ke-18 tahun ini, jamuan makan malam anjuran tempat ibu dan ayah bekerja telah berlangsung dengan jayanyer pada hujung bulan May lepas. Lokasinya adalah di Syuen Hotel, Ipoh. (Kalau ade anak umor cenggini mesti dah besarkan...)

 Cedok dari FB Syafiq gambar ni..thanks Shafiq!! Bersama dengan kawan sekerja.. dan tahun nilah kira first time ibu bawak balik hadiah lucky draw....setelah sekian lama berkhidmat kat sini....huhu..nak tau apa hadiah yang bertuah tu????? haha....hair dryer!!!!. gembira la jugak walaupun hadiah macam tu sebabnyer sebelum2 ni no. pekerja tak pernah naik2......tahun ni pulak naiknyer...kira bertuah la jugak!...haha

En.suami dan rakan sejawat.. (baju batik purple yang dah 10tahun duk terperap dalam almari...huhu)

Antara menu-menu yang disajikan..

Barisan model2 baju.....yang terpilih dalam pemilihan best dress. Sorang lelaki dan sorang perempuan...dapat duit RM150.


Yang ni pulak persembahan dari section masing2...ada yang buat tarian...lakonan..lawak jenaka dan macam2 lagi...tahun ni manager2 terlepas dari membuat persembahan. Lain dari tahun yang sebelum2nyer...

OK enjoy....kalau dikenang2 kembali sejarah annual dinner tahun lepas....masa tu sedang sarat bawak Aqil dalam perut...malam tu jugak selamat melahirkan Aqil...sayang dia!!!! Memang hari itu dalam sejarah!!! Memang bagi can betul2 ibu dia merasa makan dinner.

2012-06-09

Cuti2 Bukit Merah Lake Town

As-salam, bertemu kembali kita..nampaknyer ni minggu terakhir untuk para2 ibu menikmati cuti "berehat"..huhu. Hari Isnin ni bermulalah kembali operasi anak2 kita kembali ke sekolah setelah menikmati cuti pertengahan tahun 2 minggu. Pejam celik rupanyer dah masuk pertengah tahun yer...cepat betul masa berlalu.

Jomlah nak share cuti2 kami anak beranak di Bukit Merah ni.. kata opah budak2 ni ngape asyik2 cuti jer pegi Bukit Merah?? haha....entahla yang pastinyer mak bapak budak2 ni tak tau mana nak plan bawak tempat2 yang menyeronokkan ni. Dah deme pun request nak mandi2...ate ape lagi sini jerla kot..huhu..


Cer tengok..cer tengok....idak ke si bongsu ibu ni excited dengan air jugak, walhal firts time ni jumpa kolam. Ingat dia takut rupanyer terover la pulak dia. Udah nak nangkap air!!!


Kami pegi hari Isnin lepas, bertarikh 04 June. Ingat orang tak ramai sebab hari bekerja rupanyer sama jer ramainyer macam hujung2 minggu. Nama lagi cuti sekolah yer tak..plat kete pun banyak yang datang dari luar Perak.

En suami melayan kerenah si hero kecik ni. Kata ayah, dia pun udah nak menyelam bila nengok gaya abang2nyer mandi. Dah rasa besor benor le tu. Macam dah handal sangat jer..nampak ombak laju nak pegi lebih dekat. Sangat aktif!!


Saya sangat2 teruja dengan air kolam ini okey!!!! Sayang dia.....

Dapat mandi2 gini memang teruna2 ibu ni habis hati. Ikut ajerla mana yang diaorang suka dan seronok. Kalau ikutkan hati ibu ni.....tolongla jawabkan.

Eksen jer tu...tak gerak pun!!! hehe..sebelum berangkat nak balik ni..

TQ ibu n ayah bawak kami adik beradik ke sini...cuti sekolah nanti bawakla lagi!!!