-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-16

Lunch with nihon jin tomodachi

Hari ni Yoko san ngan Sachiyo san ajak lunch kat luar. Sebulan sekali mesti dorang ajak makan2 kat luar nak pulak masing2 tak keje..suri rumah la katakan, tapi Sachiyo san cuti hari ni. Dia keje sendiri jadi takde masalah kalau nak cuti.
Cuaca semakin sejuk...memang nak keluar rumah tu rasa liat sangat2, tapi siang tadi salji tak turun lagi kemungkinan malam ni akan turun.

Kami lunch di Saizeriya, restoran Itali.

Kalau dah namanyer restoran Itali..makan apa lagi semestinyer spegette la..ni ibu punyer yang kenkawan tu makan yang ade daging2 tu...

Dalam set tu ada sarada (salad) sekali...tinggal sikit je tu sebab dah termakan..

Dan ini desert kami...ibu makan coffee jelly wif aiskrim, yang kek dan kastad puding tu dorang punyer...

Snap satu gambar Yoko san tengah nak start makan....hehe..


0 ulasan:

Catat Ulasan