-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-05

PingPong Taikai

Hari Ahad minggu lepas telah diadakan perlawanan pingpong diantara kawasan2 Tachideemachi. Inilah salah satu lagi permainan peberet ayah selain dari badminton. Bila dijemput untuk serta ngelejat nak masuk!!
Hari tu ayah pergi sorang je...ibu ngan anak2 tak pegi tengok pun sebabnyer pada masa tu kesihatan anak2 yang masih tak mengizinkan lagi!!

Tapi nak jadi cerita hari tu nasib la dapat join jugak.....haha....apa yang terjadi tu???? Ada orang tu dah bangun awal peh tu dia sambung tido lagi sampai pukul 9.15am......kelam kabur gilerrrr dibuatnyer!!!! Muka ayah pun tension je pagi tu...tapi semangat punyer pasal.. kecoh nak pegi jugak!! Disebabkan kelam kabut pagi tu langsung terlupa nak bawak kamera...tak dapat la nak share gambar..


Tak sia2 la dalam kelam2 kabut tadi.....senyum je bawak balik hadiah!! Dapat tempat kedua (beregu)...omedetou!! Ingatkan dah tak boleh join game tu sebab kelewatan tu tapi nasib game start pukul 9.30am jadi sampai2 aje terus register!!..Ingatkan game start pukul 9.00am macam perlawanan badminton lepas....

Penganjur dah siap cakap hadiah tu nanti bagi je kat ibu.... sebabnyer????.....Sebab apa ek???? Jom kita bukak balutan hadiah tu....apa ke isi dalamnyer...

*
*
*
*
*
*
*



Hikhik...rupanyer serbuk sabun kain daa...dan yang satu lagi tu sabun dalam bentuk liquid untuk disental di bahagian kolar baju. Jadila.....alhamdullillah.....yang penting semangat kesukanan tu!!
Kalau bersukan badan pun cerdas..otak pun cergas!!

0 ulasan:

Catat Ulasan