-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-12-30

Light Up

Ini adalah aktiviti sebelum makan sushi semalam, tak tau nak bawak kawan2 tu ke mana malam tu, so saje2 je jalan tengok light up di Canal Park berdekatan dengan Toyama Station.

Bridge disinari dengan cahaya lampu...sangat cantik ketika ini...


Nie lagi satu gambar bridge..cantik kan..

Kami semua tak boleh tahan dengan kesejukan malam tu...masing2 tak boleh control, so jawabnyer datang semata2 ambik gambar then terus pergi makan sushi!!

Ni pulak gambar hari ni, nak jadi kebetulan nampak light up ni masa di stesen Toyama. Bawak kawan2 pergi bershoping dengan menaiki bas...huhu...turun aje dari bas terus nampak light up ni!! apa lagi sibuk nak bergambar...

Gambar anak teruna kami...dibelakangi sinar lampu yang berkelipan..

With one famili...

Sangat cantik lampu2 tu...tapi kualiti gambar yang buat spoiled!! Ni sebab Vignes ngan Ho tak bawak kamera gedebak dorang la ni..kalau tak dah dapat gambo lawa ngan lampu2 yang terang benderang tu!! Harap pakai kamera kecik orang tu aje le....huhu.. (terasanyer hati ini...huhu...)

Jangan marah yer Azrul dan anak2 ibu...gambar hanyer nampak pada cahaya2 lampu je...orangnyer dah tenggelam daa!!...sorrryyy...

0 ulasan:

Catat Ulasan