-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-01-29

Top Ten Boys&Girls

Ingat tak lagi contest "Cutest Baby Photo" anjuran Sweetlovelyshoppe yang saje suka2 masuk untuk anak sedara sorang ni.."Muhammad Haziq Hakim". Petang tadi Sweetlovelyshoppe telah mengumumkan baby Haziq adalah salah satu top ten baby boys...hehe...

Tak sangka pulak sebelum2 ni tak pernah nyer nak cuba2 masuk contest2 macam ni..huhu..tu pun nasib boleh join walaupun anak sedara...nak masuk anak sendiri dah besau panjang!!!..bukan baby lagi tu dah nak potong dahhh....hehe

Keputusan akhir akan diumumkan tidak lama lagi mungkin selewat2nyer minggu depan. Sajerla suka2 tengok contest2 untuk baby2 macam gini, kalau kalah pun takpe....kalau menang alhamdulillah..itu aje...semua baby2 yang tersenarai top ten comel2 belaka..geram nengoknyer..kiut miut!!!!!
Baby Haziq ni baru je dapat adik pada 19hb lepas (baby girl)...huhu...sian kecik2 lagi dah beradik, 31hb ni baru cukup setahun umur dia...huhu..

Top Ten For Boys (Baby Haziq berbaju belang oren pink...)
Psstttt...nampak anak Emi pun ade dalam Top Ten ni...hehe..

Top Ten For Girls


2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Cute2 semuanya....geramnya..nak cubit2 pun ya!!

NorNaza berkata...

Tu aaa kak, memang cumil2 belaka baby yag tersenarai ni...nak cubit2 jer..huhu

Catat Ulasan