-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-01-12

Cutest Baby Photo Contest

Orang bercontest awak pun nak bercontest jugak...anak sendiri takde yang bawah umur 3 tahun jadi sesaje seronok2 masukkan anak sedara dalam "cutest baby photo contest" ni. Dah refer dengan penganjur katanyer boleh.. asalkan bawah umur 3 tahun..
suka..suka..suka..ni semua gara2 Emi la ni yang cukup rajin masuk contest2 ni tu yang membuatkan akak jadi semangat nak join ni. Tarikh tutupnyer 20hb Jan 2010. Terima kasih pada Sweetloveyshoppe.


Ini antara syarat2nyer..
- Jadi follower kami. - DONE

- Linkkan blog Sweetlovelyshoppe- DONE

- Upload sekeping gambar anak anda yang paling comel dan anda suka- DONE

- Sila sertakan sekali nama anak,umur dan nama ibu - DONE

- Sila tinggalkan link- DONE



Nama anak : Muhammad Haziq Hakim Bin Khirulizwan
Umur : 1 tahun
Nama ibu : Muhizan bt Azman


0 ulasan:

Catat Ulasan