-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-01-18

Birthday boy potong kek!!

Birthday boy tanyer "ibu takde duit ke nak beli kek cantik?.." fuuhhh..ayat yang boleh buat telinga berdesing dengonyer!!..almaklumlah dia pun tau kot agaknyer ibu dia ni tak reti nak buat kek lawa2 macam yang jual kat kedai2 tu dan macam kawan2 luar sana yg buat cantik2..huhu...
Apapun rasa bangga jugak buatkan kek hasil dari tangan sendiri untuk anak tersayang..walaupun simple takde deco-deco yang meriah2...
Selesai sudah meraikan hari jadi Ikmal yang sederhana aje, kata orang birthday ni syarat jer nak bagi anak2 seronok potong kek peh tu nyanyi tuk dia habis hati le kembang kempis hidung senyum....suka....
Jom nyanyi sikit.." Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi Ikmal...Seamat Hari Jadi..."

OK ..kasi potong itu kek!!, hasil penyusunan stoberi oleh ayah..

Apa menu malam tu?? Takde yang special...makan mee hailam jer, plan macam2 nak masak tapi hari sabtu tu kawan tipon bagitau nak ajak main ski hari ahad tu! Tak nak hampakan request dari kawan tu join jugak la pagi tu main hingga pukul 3.30ptg...balik tu kelam kabut nak prepare masak..buat yang penting dulu iaitu "kek" lepas tu menu yg simple seterusnyer mee aje ler...plan asal sudah lari daa...

Ni hadiah dari Nakaichi famili...aiskrim "Baskin Robbins". Arigatou ne..oishii katta..yum-yum...

Peminat ais krim...especially orange flavor.


"Tima kasih ayah".....inilah hadiahnyer!! Beli pun guna auction murah sikit berbanding beli kat kedai. Tima kasih pada Faiz yang telah berusaha untuk bit dah akhirnyer berjaya dapatkannyer...jasa dikenang!!



0 ulasan:

Catat Ulasan