-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-01-21

Ski lagi... (Part 1)

Memang sakan betul tahun ni, agak kerap jugak ke Raicho Valley untuk bermain...ada je kawan2 yang ajak pergi bersama2. Minggu lepas hari Ahad kami sefamili pergi bersama dengan Nakaichi famili, plan asal sepatutnyer sekali dengan Tanaka san tapi hari tu kebetulan asben dia sakit bahagian belakang jadi terpaksa cancel, cuma kami 2 famili ni jer yang pergi.

Cuaca yang sangat2 cantik dan tak sejuk sangat pada hari tu. Rasa selesa sangat pada ibu dan Sachiyo yang tak bermain ni. Kata orang kalau kita duk diam je tak main akan mudah terasa sejuk berbanding dengan orang yang bermain. Dan orang pun jangan kenangla memang ramai sampai parking kerete penuh...banyak kereta yang terpaksa paking ditepi2 jalan...berderet2....

2 sekawan nak lawan sapa laju berski...ade sorang tu pulak lawan dengan main sori.

Arata kun sedang diperhatikan oleh mamanyer..baru nak berjinak2 dengan ski masih lagi sedang belajar...tapi budak2 cepat dan mudah tangkap bila diajar. Kalau orang2 tua macam ibu ni tu yang selalu duk tergolek jatuh jer....malas dah nak cuba main...huhu

Bersama dengan Nakaichi san. Sakan tahun ni ayah bermain!!..lepas2 ni pun macam ade lagi kawan2 yang nak ajak datang..huhu

Semoga ikatan 2 sahabat ni akan berkekalan hendaknyer...secara tak langsung mungkin nihongo Mifzal masih boleh ingat kalau selalu berhubungkan..lepas ni nak suruh Sachiyo san apply Sykpe so dah tentu free jer kalau call...hehe

Akhirnyer dapat jugak bergambar bersama2...mintak ihsan orang yang lalu lalang kat situ..maklumlah orang kat situ semua sibuk nak bermain.

Nakaichi famili

My famili

0 ulasan:

Catat Ulasan