-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-11-02

Jemputan Hari Jadi..

Sabtu lepas ibu sefamili diundang untuk bersama2 meraikan satu majlis hari jadi Azmi dan Adam (Toyama student). Apa yang diberitahu diaorang ni punyer tarikh lahir beza sehari je...terima kasih atas undangan ni...semua makanan sedap2 belaka!!

Ni buah tangan yang ibu buat untuk majlis ini..Kek kukus coklat lembab. Tertarik dengan Hana punyer resepi..mudah dan senang!!.terima kasih Hana.


Majlis diraikan di kaikan. Jom kita tengok sapa punyer decorationnyer ni..
*
*
*
*
*

Percaya atau tak si kecik ibu ni yang decoratenyer???.....teka lah???......
Gaya tu macam adela...cuma eksen je tu...hehe..bangganyer ibu kalau Ikmal yang buat. Yang sebetul tukang buatnyer ialah si PokNik. Sorry ye PokNik...

Ha..ini dia birthday boy!! Yang kanan tu namanyer Azmi dan kiri tu Adam. Tersipu2 je si Adam tu...hehe.

Yeahhh....kembung mulut tu penuh dengan kek!!..


Keasyikan Mifzal makan nasi beriani..best la Kashmir boleh buat services gini. Memang Mifzal suka makan beriani Kashmir ni!!..selera sungguh dia makan.

Semua rakan2 yang hadir bersama. Makan free memang kami tak tolak!!..haha..


Disebabkan ada masa lagi..apa lagi penganjur nak buat main kerusi beracun la pulak, pada yang menang no hadiah2...just for enjoy only!!...

Dah la tadi kenyang makan...sekarang ni kenyang gelak pulak..adoii sakit perut!!

Suka 2 beradik ni tengok permainan ni!! bukan budak2 je ada main, orang besar pun ada main tau anak..

Siap pusing pegang2 bahu...memang lawak betui korang!!

Ayah pun dipaksa untuk memeriahkan permainan...


Antara budak2 yang kena denda..macam2 yang kena buat..permintaan dari birthday boy!!..memang betui hari tu kenyang makan ngan kenyang gelak!!. ENJOY !!!

2 ulasan:

cicayanki berkata...

akak, teringin nk mkn cake chocolate tu! sungguh mengiurkan!!

NorNaza berkata...

boleh..bole..mai la turun toyama..ajak imran sekali.

Catat Ulasan