-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-11-15

Jalan-jalan cari makan

Lepas balik dari Apple Farm hari tu kami jalan-jalan cari makan pulak...kata Sachiyo san dia teringin nak makan beriani Kashmir sebab dah lama tak makan, tapi tempat tu agak jauh sikit kalau nak pegi dari ladang epal tu jadi terpaksa tukar plan iaitu makan okonomiyake aje.. Memang sejak first time makan dengan kawan ayah, Mr.Hashimoto masa tengok festival di Takaoka dulu terus jatuh hati ngan makanan tu. Bila diorang ajak nak lunch okonomiyake apa lagi...dalam hati teramatlah suka sangat2. Memang jatuh cinta ngan okonomiyake ni..sedap!!!!

Kacau-kacau...sebatikan adunan tu...


Mifzal ngan Ikmal pulak nak makan mee soba...tengah masak ni!!

Yeahhh!!!....mee ni ade udang, taugeh, dan kobis je...yang buat manis tu kicapnyer je...simple kan!!..tekak budak2 bolehla masuk.

0 ulasan:

Catat Ulasan