-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-11-04

Mood Authum...

Masih lagi dalam mood nak tengok daun2 ni bertukar kaler, kebetulan semalam kat sini cuti, ambik peluang la nak round2 lagi sekitar bandar Toyama je..sebab hari tu frust tengok kat Taikoyama Land tu. Pada adik2 warga2 Toyama mintak maap ye semalam tak dapat nak join main volleyball tu...nanti tepek gambar dalam facebook ye akak nak tengok!!

Jom layan gambar...


Ade tak macam kumpulan Panca Sitara?? Cuma tkde pakai sunglass je...hehe



Sebenarnyer semalam kami singgah dimerata2 tempat...asal nampak suasana tu cantik...kami singgah bukan ape pun nak bergambar je...tahun depan dah tak dapat jumpa musim ni dah...tu yang sakan tu!!

Ayah buat spoil la pulak..pejam mata!!

Ni sebenarnyer gambar yang belum ready..sepatunyer ayah ade sekali dalam ni tapi entah kenapa silap setting kamera tu..jenuh posing ingat dah tangkap rupanyer belum lagi..bila pegi kat stand kamera tu tengok2 baru berkedip2 nak tangkap..apalagi ibu dan anak2 pun cepat2 la nak get ready konon tapi inilah hasilnyer!

Anak2 dah hilang pegi main kat taman ni, pantang nampak taman.. Dekat je taman ni..10 minit dari rumah. Ini lokasi lain pulak..yang gambar2 kat atas tu lokasi lain..

Cantik tak gunung tu?? Namanyer Gunung Tateyama...dah nampak salji kat gunung tu!. Kat taman ni nampak jelas sangat kecantikan gunung tu!!

Jelas kan bentuk gunung tu...putih aje diselaputi salji...cantik..cantik..

Belakang rumah aje ni...yang bangunan tu supermarket..itula tempat yang selalu ibu pergi sampai orang2 dalam supermarket tu dah boleh cam orang asing ni! Bukan nak fokuskan bangunan tu ye...nak fokuskan keindahan gunung ciptaan Allah SWT.

SubhanAllah...


Jenuh panggil bebudak berdua ni ambik gambar...asyik sesangat dapat main!!..dapat jugak ambik gambar satu famili berlatar belakangkan gunung ni.

0 ulasan:

Catat Ulasan