-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-02-17

Gambar studio

Ingat lagi tak last month kami sefamili ade ambik gambar dalam studio Aoyama san?? Bersama2 dengan dua famili lagi tu, tak lain dan tak bukan Tanaka famili dan Nakaichi famili....alkisahnyer gambar ni dah siap 3 minggu lepas lagi tapi lupa nak share. Gambar yang diambil pun bukan dikenakan caj, masa tanyer berapa rege caj gambar2 tu tuan punya studio tu taknak ambik duit..katanyer sajerla bagi ngenangkan kami pun dah nak berangkat ke tanah air tak lama lagi...apa lagi...arigatou ajerle....hehe.. Lagi satu gambar2 tu dia tak tolong cucikan pun just transfer dalam CDR jer....memang banyakla gambar2 tu..kene pilih mana2 yang elok dan cantik, bukan senang nak ambik muka2 yang dalam keadaan bersedia berdiri tegak ni..hehe..

Tuan studio (sebelah ibu) pun ade sekali dalam gambar ni bersama2 dengan wifenya (sebelah ayah). Dengar citernyer sepasang suami isteri ni dah beria2 nak datang rumah kami di Ipoh....

Tak sangka anak teruna sorang ni dah tinggi rupanyer...baru masuk darjah tiga dah nak nyampai telinga ibu dah....balik kampung nanti mesti opah2 ngan tok terkejut tengok ketinggian cucu2nyer...sebelum datang sini renek ajer...

Ikmal ni memang tak pernah serius ambik gambar tau...macam2 gelagat dia buat!!

Kesian tengok anak teruna Yoko san ni (sebelah Yoko), dia kan dah besar panjang, ikutkan bukannyer dia nak ambik gambar2 ni..dah ade perasaan malu...macam mana la agaknyer mak dia pujuk..akhirnyer nak jugak dia join. Tu pun semata2 ambik gambar jer..masa party time dia balik tak nak join...huhu

0 ulasan:

Catat Ulasan