-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-02-26

Antara koleksi bento

" Sesungguhnya orang yang paling dekat denganKu pada hari khiamat adalah orang yang paling banyak berselawat kepadaKu "
Al-Nasai & Ibnu Hibban.

SALAM MAULIDUR RASUL 12 Rabiul Awal 1431H
kepada semua pengunjung blog ini.


Ini adalah antara koleksi bento box yang baru dibeli. Baru dapat jumpa 5 bentuk pilihan, cadangnyer nanti nak tambah lagi, nak jugak bagi kat mak/mak mertua di kampung nun.. Kalau boleh memang nak cari design box yang menampakkan dari negara jepun. Sekali pandang design tu pun orang dah tau beli kat sini..hehe...
Jom layan antara koleksi yang dah dibeli. Kalau ikutkan nafsu memang macam2 nak beli bawak balik ni...huhu...tapi kontrol kene kontrol!!!








OK stop dulu sebab nak layan WHI. Tajuk "Manjakan isteri ikut sunnah". Tetamu yang sangat seronok iaitu Dato Fadzilah Kamsah dan Hajjah Sheila Rusli...Layan......

0 ulasan:

Catat Ulasan