-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-02-05

Friendship Contest


Syarat2nyer adalah seperti berikut :

p/s :- lagi 1 kan,jgn lupe tinggalkan link korang kat blog cik mar ni.nnti senang cik mar nk terjah blog korang tgok&kumpul gambar ye.pastu tuk sape2 yg private blog klu nk join izinkan cik mar menerjah jugak kay.ajak kawan2 semua join contest ni kay.

Kali ni sajer suka2 masuk lagi satu contest anjuran cik mar kita. Selalu kerap tengok contest untuk baby2, tapi kali ni agak menarik pulak tajuk contest tu iaitu "Frindship Forever".

Yer inilah dia gambar yang dipertandingkan. Bayangkanlah masing2 dah ngendong anak2 masing2. Yang dah nambah pun ada tu....Gambar latest takde (tuan empunyer blog ni pun dah duk bumi sakura ni hampir 2 tahun..mana nak dapat berjumpa sekali yer tak..) cuma yang ade dalam simpanan adalah gambar ditahun 2006 ini. Ketika ini berada dirumah Ipoh masa tu cuti Tahun Baru Cina. Tu yang boleh dapat ambik gambar bersama sebab masing2 dapat berkumpul sekali! Maklumlah masing2 dah merantau..nak kena set betul2 gathering tu..

Dari kiri : Ida (persahabatan yang dijalinkan ketika usia 6 tahun di tadika..hingga kini..), Yanti, Aton dan Zulita (persahabatan dijalinkan ketika berumur 13 tahun [form one] hingga kini). Sangat sayang dengan persahabatan ini..walaupun anak2 dah makin membesar tapi kami berlima masih lagi tetap berhubung!!

0 ulasan:

Catat Ulasan