-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-03-30

Pertemuan yang tak dirancang

Ini citer hari Sabtu (20hb Mac yang lepas..) sehari selepas kami menjejakkan kaki ditanah air ni. Walaupun dah agak terlewat untuk share tapi dalam hati ini memang tak akan lupa saat2 pertemuan yang tak dirancang dengan seorang sahabat karib ini. Kami berkawan baik seawal umur 6 tahun lagi bersama2 tadika di tadika Tronoh...hehe..sehingga masing2 dah beranak pinak masih lagi kami berhubung....dia memang antara kawan yang terlalu mengambil berat bab2 persahabatan ni..sayang kamu Ida....( kawan2 yang lain pun sama...sayang kalian semua...jangan ade pulak yang berkecil hati yer..)

Bersama dengan Ida yang secara mengejut datang kerumah mak di Siputeh dengan harapan dapat berjumpa dengan kami yang baru balik dari Jepun ni..tak sangka sangat2 memang waktu sampai rumah mak tu kebetulan Ida and famili tengah round2 buat spotcheck!! Rezeki dapat jumpa...
Dan juga pertama kalinyer dapat jumpa dengan anak sedara sorang ni..Muhammad Haziq Hakim.

Yang ni pulak adik ipar. Baby tu anak sedara baru yang kedua..adik kepada baby Haziq..setahun sorang wehhh!!..baby girl..Nur Khalisa Balqish kalau tak silap namanyer le....nanti kompem balik hehe....

Cik abe Ida yang sangat sporting..sampai kami berdua kena perli katanyer "Ngalahkan tak jumpa 10 tahun.." huhu....biasela mula2 jumpa kecoh tu yang ibarat 10 tahun tak berjumpa tu..kadang2 tu bukan apa bila dah berjumpa dengan kawan2 satu kepala terlupa pulak yang kita ni mak budak bukan anak2 dara macam dulu2 lagi..hehe..tak caya tunggula kalau dapat buat reunion dengan yang lain2 tu..lagi gamat..betui tak Ta, Aton...???

Tumpang kasih kat anak sedara..mula2 liat sungguh dia nak dapatkan kita..maklumlah entah dari mana datang tetiba terus nak dukung tu yang dia takut tu...takper slow..slow..sekarang ni pun dah mau sikit2...

Inilah dia famili bahagia..kesemuanyer tiga orang puteri, bila dah besar jadi tiga dara pingitan...hehe. Senangla ko Ida terima duit jer nanti...teman jugak yang kene ngangtor duit.. Bila la pulak turn kita nak nambah ni????

2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Tambah Dik jangan tak tambah...kan rezeki namanya!!

NorNaza berkata...

Doa2kan la akak..moga tahun 2010 ni rezeki menyebelahi nor..

Catat Ulasan