-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-03-12

Lepas geram di StarBucks!!!

Ni kira entry nak lepas geram ni!! Tak kira jugak lewat macam mana pun nak issue jugak malam2 ni walaupun jam dah menunjukkan pukul 1am time Jepun. Geram punyer hal berlaku kat StarBucks malam tadi.!!
Lepas dinner lebih kurang pukul 7.30mlm, ayah ajak pekene kat StarBuck pulak..sajer duk lepak2 sambil minum2 kopi kat situ..nak kan suasana releks gitu....

Sambil2 minum kopi, mood kita punyer baik time tu ade ler pulak satu minah jepun ni duduk betui2 sebelah ibu boleh dijangkaunyer tangan dia mintak ayah ambikkan gambar dia ngan kawan dia!!..bayangkanlah kita duk sebelah dia heran pun idak, bukan jeles ke apa tapi tak hormat langsung kita ni duk sebelah dia....sambil jangkau2 tangan nak bagi kamera tu kat ayah!!! Apa salahnyer suruh ibu ke yang tangkapkan gambar tu!!! Yang lebih geram masa diaorang dah nak kuar dari situ ber-arigatou ngan ayah jer!!!! Mata pulak sikit tak pandang kat kita!!! Duk fokus kat laki kita jer!!!! Kita ni senyum la kat dia pandang pun idak kat kita!!! Geram betui.....

Hilang terus mood nak releks2 malam tadi!!!

Kalau nak tengok kedudukan minah tu, tu yang pakai baju kaler itam tu!! Duduk bersebelahan jer ngan ibu!!. Masa ni belum berlaku lagi peristiwa geram tu!! Simpan sendiri jer dalam hati...sabo jer ler.....



3 ulasan:

kew_chop berkata...

haha, ade org jeles rupanya.. itu nampaknya abg naza kita tu ada saham tinggi lagi tu. hihi..
gurau jek kaknor..

Watierman, rmanbkr berkata...

Geram...jangan engkau geram...geram2x..geram bermacam ragam...kerana suka..kerana marah..janganlah kau geram.....

Jangan marah nanti kena jual....!

NorNaza berkata...

Murni > sabo..sabo..geram dik oiii!!!

Kak Watie > huwaaaa..takut kene jual...hehe

Catat Ulasan