-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-03-15

Makan sushi puas2....

Bila minggu2 akhir nak balik ni, asyik rasa nak pekene dengan makanan2 jepun jer....nanti bile balik takde le terasa2. Nak pulak sushi disini memang tip top sedap dan fresh tu yang nanti asyik terbayang2 jer...
Kali ni nak makan takde control2, selagi lalu boleh masuk..jalan!!! Anak2 pun sama jugak...makan sungguh2 diaorang!!...memang dah cakap nanti balik Mesia tak boleh nak jumpa yang sesedap dan fresh macam disini...



Pekene dengan udon jugak disitu... udon ni pun salah satu peberet kami!! taruk lada2 lebih perghhhh memang terangkat!!!....kalau pegi makan dengan kawan2 nihonjin tu takut diorang tengok serbuk lada yang ibu taruk...hehe...
Share makan udon sebabnyer perut diorang dah penuh dengan sushi nanti makannyer separuh selebihnyer mak bapak yang kene habiskan!!! Mak bapaknyer nak melayan sushi jer..tak pandang menu2 lain dalam tu...hehe....

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Yang ni pulak hari yang berbeza makan sushi dengan kawan2 nihonjin. Makan jangan tak makan...jemput sila2...


Bergambar diluar kedai...

0 ulasan:

Catat Ulasan