-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-10-09

Makan2 anjuran "San Block"

Entry hari ni adalah sambungan dari citer sukaneka yang diadakan pada hari Ahad lepas. Petang tu dalam pukul 5.30ptg semua penduduk di san block telah dijemput untuk join makan2.. disebabkan kami ni special sikit hanye boleh makan makanan yang tertentu aje, jadi diorang arrangekan menu ni untuk kami..

Sakana (ikan) dengan mayonis..

Semetinyer sushi...sedapnyer!!!. Menu2 ni semata2 arrange tuk ibu sefamili..
Diaorang yang lain2 tu makan makanan diaorangla yg ada daging2 tu...

Comotnyer mulut Ikmal tu!!!

Memang hari tu makan free je start dari tenghari. Malam pun dapat makan free lagi...rezeki..rezeki..alhamdulillah..

Enjoy jugak dapat join makan2 ni...diaorang di kg ni betul2 ambik berat tentang ibu sefamili..rasa sedih pulak bila nak balik Mesia nanti. Diaorang siap cakap lagi "next year dah tak dapat nak join sukaneka ni lagi, mesti relay sekolah rendah untuk san block tak boleh menang sebab Mifzal takde.."..huhu...saje je la tu nak puji2...dalam hati ku "ooo...yg sekolah menengah punyer takpe ye sebab ada orang buat kantoi no last....haha, ibu le tu"...

Yang baju putih tu "kepala" incharge untuk san block. Memang orang kuat bersukan!! Enjoy la duk kat kg berbanding duk kat bandar..semua orang ambik kisah pasal orang asing macam ibu ni..kira tak dilupakan!!

Sachiyo san berama Arata kun. Husband dia ikut team lain ( Yon block), sebab dia join kat team area rumah mak dia jadi masa makan ni dia tk join sini!!

Tima kasih daun keladi....next year gayanyer tak jumpe gini lagi...huhu.. apa2 pun memang best!! Semua ni tak akan dilupakan...


1 ulasan:

♥FaTinFazLan♥ berkata...

akak kat jepun sampai bila????
bila kelik mesia???huhuhuhuhu...xpe2...yg penting akak ada penglman dok negara org....

Catat Ulasan