-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-10-05

Aktiviti hari Sabtu

Dah lama tak memboling ni, seingat last main masa anjuran kawasan sini buat pertandingan pada July lepas, kebetulan masih ada lagi tiket ofer yang dulu2 punyer tak tebus lagi...so guna tiket tu dan tambah sikit duit sendiri.. Yang utamanyer nak bawak anak2 ni main, dah lama tak bawak diaorang. Semua aktiviti beriadah stop bila masuk Ramadhan...

Kebetulan tak ramai pulak yang main hari ni, tkdela segan sangat nak bergambar2...


Panjangnyer muncung ayah duk ngajar anak cara2 nak ngira...Mifzal ni suka subjek math, jadi bila diajar teknik cara nak mengira dengan mudah memang suka le dia!!

Bila test kat Ikmal pulak nak tau apa dia kata "alah senang je ayah kita main bantai aje kira peh tu tulis aje..apa susah lagi" ....memang suka ambik mudah!!.bila suruh turn dia kira habis kaki semua kuar!!



Wajah-wajah ceria...


Wajah-wajah frust..


Amboi 3 beranak ni..suka sangat!!! maklumlah orang takde sangat main hari ni, suka hati mak bapak nak gelak kuat ke..nak menjerit ke..


Persoalan terjawab...Rio menjadi pilihan untuk jadi tokeh Sukan Olimpik 2016!!.


Masih adakah peluang sebegini bila balik ke Malaysia nanti?? Rumus2 dari sana mengatakan semua orang dah takde hidup bersosial!!..pikir2 kalau dapat sambung disini alangkah bagusnyer!! Disini masih ada peluang nak beriadah bersama keluarga!!.. Tapi jangan duk perasan la nak duk sini lagi..disana dah mengamit2 suruh balik!!.
To my lovely hubby...jangan risau ibu sentiasa paham akan kerjaya abang, balik Malaysia nanti kita kurang dapat aktiviti beriadah pun takpe..huhu...ye ke ibu????. pujukla hati sendiri..sapa nak pujuk lagi!!. Idak pun ibu je pecut ngan anak2!! Jangan jeles ye bang!!, gian nak bawak kete ni!!


2 ulasan:

cicayanki berkata...

cutenye anak beranak ni, main bowling sama sama :D

NorNaza berkata...

Saje jea nak bagi anak seronok..dah lama tak membowling..

Catat Ulasan