-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-10-20

Ha...dah boleh dah....

Terima kasih yang tak terhingga buat adik2, kawan2 yang sedia membantu....huhu...apa kisah ni???? Bukan problem apapun....tapi dik kerana geram ape kesebabnyer le my new entry tak berupdate kat list kawan2 yang lain...memang pelik bin hairan!!.
macam-macam jawapan yang ibu dapat.....ade yang kata ibu tak bayo duit letrik, ade yang kata kawan tak refresh la...apepun tima kasih atas feedback dalam facebook..walaupun masa tu tengah gerrrrr....tapi bile baca feedback2 yang lucu tu hilang jugak ketensionan ni.


Dah 2~3 tajuk baru buat tapi dalam list kenkawan still lagi citer 4 hari lepas punyer!!...nak mintak tolong kat blogger help pulak semedang katanyer "account has not been verified..check your email"..adoiii....pening teman!!
Mesti nak cari jugak ape problem tu!!!..tapi segala usaha siang hari tu gagal jugak..huhu

Sabar..sabar...senyum..senyum..kerana senyum itu akan melegakan sikit tekanan tu!!...


Atas kerjasama kenkawan dan adik2....akhirnyer telah dapat detek ape ke masalah tu..ini die nama problem tu "Blog crowling". Mengikut kata kawan yang expert bab2 tenet dan blog ni cakap Blogger Profile ibu tu yg menyebabkan search engine tak boleh nak crawling the whole HTML. Berkaitan Blogger Profile????...So from that info, i know the history...haha....inilah kisahnyer orang takde keje duk gatal tangan tukar2 aksesory kat blog, so sebab itulah berlakunyer masalah susah untuk detek kod sebenar dan system hanyer dapat baca last story!!

Alhamdulillah..lega..lega..kutemui jawapan itu!!


*** Ingatan untuk diri sendiri....lain kali jangan cuba2 gatal tangan nak tokok tambah kat profile...



** Note to As, mintak maap banyak2 sebab dah menyusahkan As semalam...rasa bersalah pulak akak...gomen ne!!

** Note to Anim, terima kasih atas pertolongan....nanti kita buat makan2 lagi ye..

3 ulasan:

cicayanki berkata...

kak nor, diyana pun tak terupdate blog kt blog kawan kawan. pelik hairan bin ajaib.

now dh lega.hehehhehe

NorNaza berkata...

tula kan Diana, geram betui..patutla akak tengok last entry diana citer pasal phone tu..then smlm bukak blog diana tengok2 dh mcm2 citer ade...

♥FaTinFazLan♥ berkata...

kak nor..fatin pown mcm 2 lar jugak....
xda update dari kwn2...
kenapa ae?????

Catat Ulasan