-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-07-31

Happy Birthday abang long..

Selamat Hari Jadi abang long!! Hari ni genap usia Mifzal yang ke-8 tahun.



Dari sehari ke sehari dia menghitung hari nak tunggu umur 8 tahun. Semoga panjang umur dan yang penting jangan nakal, dengar cakap ibu ayah..belajar pandai2 dan jadi anak yang soleh. Amin..itulah harapan seorang ibu. Semoga Mifzal jadi anak yang berguna dan sentiasa ingat pada orang tua.
OKlah..petang tadi ada buat makan2 sikit sempena birthday Mifzal. Makan ringan2 aje..makan mee. Kek pun beli kat luar.


Macam2 ada....


Sebelum nak makan...posing ambik gambar ngan makanan2 tu dulu. Mifzal dapat hadiah "Shinkanger". Dia yang pilih pun. Eksen aje hadiah tu berbalut.


Jom layan video nyanyi Happy Birthday...



Bersembur air liur..especially yang lebih2 si adik. Orang lain punyer birthday dia paling over.


Jemput makan...


Nagaichi san family bagi ais krim special sempena harijadi Mifzal. Arigatou Nagaichi san family, oishii katta. (yang kawan ibu nama Sachiyo tu).


Asyik nampak makan aiskrim tu!! Sedap ye...

1 ulasan:

kew_chop berkata...

hepi besday abang.. semoga jadik anak yg soleh..

Catat Ulasan