-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-07-13

Hujung minggu di Taikoyama Land


Taikoyama Land, Toyama



Hero2 ibu main air pancut. Terpaksa dalam keadaan ber-under wear sebab tak prepare baju lain. Untuk mengelakkan baju dan seluar yang dipakai basah bila main air terpaksale buat dalam keadaan begitu..






Dalam boat swan mengelilingi tasek.



Berbagai pilihan boat...kami sefamili naik boat swan color putih



Ikan2 menari2 seolah2 menyambut kedatangan kami...kononnyer!!! eh..eh.. tetiba aje swan pulak muncul..yang bestnyer masa kayuh boat ditengah2 tasek tu, ikan2 ni datang kat boat..besar2 dan gemuk2!!!





Berehat seketika...ngada2 aje rupa ibu ngan ayah!!. Kalau anak2 tu ada le manis rupa macam tu..itu saje je semata2 nak posing ambik gambar makan anggur dengan gaya macam tu...



Rumah petani lama (Gassho zukuri farmhouses).




Terowong pelangi..ibu pun tak tau apa nama terowong ni...itu hanye gelaran sendiri.

Date : 11 July 2009 ( Saturday )


2 ulasan:

kew_chop berkata...

suke gak gi taikoyama land tu. best kan.

NorNaza berkata...

emmm..best..sedap mata memandang dan releks..

Catat Ulasan