-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-08-02

Hanabi

Plan asal nak pergi tengok hanabi (bunga api) sekali dengan Yoko san tapi disebabkan anak dia tak sihat jadi dia tak dapat join sekali. Kesian Yoko..it's ok..important thing please take care your son. Ibu pergi dengan Nakaichi san family aje. Dapatle nak mengenakan yukata sekali lagi. Tu pun atas kerjasama Sachiyo san dia yang tolong ibu nak pakai..hehe..kalau sendiri2 entahlah..

Bergambar dalam rumah sebelum sama2 nak pergi tengok hanabi.
Nanti dah balik Malaysia entah bila pulak la nak pakainye. Thank you Sachiyo san because help me how to wear yukata. Anak2 dan ayah mengenakan "jinbei".


Tahun ni agak cepat sikit diaorang main hanabi..pukul 7.45 mlm dah start. Ibu terlewat sikit sampai.









Soalan dari Ikmal "Ibu..ibu..langit tu tak pecah ke??"..



Mifzal ngan Arata melangut aje nengok bunga api..tapi si adik entah apa yang dia termenung!!


Anak2 bersama dengan Nakaichi san family. Ayah hilang sekejap, si Ikmal bising nak minum..terpaksa pergi cari kedai nak beli air.


Asyiknyer tengok hanabi tu!!!


Cantik2 adik2 akak ni..macam model aje menggayakan yukata..jangan marah ye adik2 sebabkan frust tak dapat ambik gambar cantik macam ni kak nor cuba sedut dari facebook dan masukkan dalam blog ni..Jeles tengok si Anis tu..hehe..
Semua2 ni student dari Toyama universiti. Tapi sayang tak dapat jumpa la hari tu..ramai sangat manusia..


Wajah2 ayu wanita Malaya..."Siapa bilang gadis melayu tak menawan..tak menarik hati tiada memikat.." chewah lagu Jamal Abdillah la pulak!!!


Nakaichi san family.




Dalam perjalanan nak balik, sempat nak bergambar berlatar belakangkan Toyama Jo ( Istana lama Toyama)

4 ulasan:

kew_chop berkata...

bestnye hanabi kat tepi sunagi tu ek..

kew_chop berkata...

hahaha silap eja, tepi sungai..

farah2anim berkata...

salam kak nor..
memang mengejut nih..!
tetiba ad gambaq kami...=D
tenkyu2...
ureshiii wlpn dpt jadik model smentara..^__^
tulah kan,,syg x jumpak aritu..kalau x leh kacau mifzal ngn ikmal..
rindu lak kat diorang..=)
kak nor doakan anim keh,,
tgh exam lg ni..lg 4paper...
k,,,kak nor n femli..
akan anim dtg abih exam nanti..insyaAllah...^_~

NorNaza berkata...

Waalaikumsalam hanim, seronok tengok cantik2 semuanyer, tu yg masukkn dlm blog tu, oo.. tengah exam ye..doa kak nor buat yg terbaik ok.Amin..nanti kita jumpa lagi.

Catat Ulasan