-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-07-23

Kekkon Shiki Omedeto Gozaimasu

Masa ayahnyer balik dari keje hari ni dia bagi ibu tengok sekeping poskad gambar orang jepun kawin. Mula2 tu memang tak cam siapa le gerangannyer...rupa2nyer salah sorang staff Murata Malaysia dulu..Mr.Hayashi. Dia dulu advisor kat bahagian Engineering. Tapi sekarang ni dia dah transfer ke Kyoto. Akhirnye...kawin jugak mamat ni. Dulu minah2 Indon di Murata Malaysia memang menggila dengan dia ni....hehe nak tergelak ngenangkan....ada le yang nangis tu nengok Mr.Hayashi dah kawin..

Anyway..Hayashi san..congratulation to you and your wife!!welcome to our new life...
Kepada kawan2 di Murata Malaysia yang mana tak tengok lagi gambar wife dia jom kita scroll ke bawah..





0 ulasan:

Catat Ulasan