-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-06-06

Citer pasal berkayak

Entry hari ni nak citer pasal pagi tadi abang pegi berkayak ngan kenkawan sekerja dia. Shingo Abe, Kenichi Sato ngan Goto Shingo. Ibu ngan anak2 pun join pegi tapi sebagai penonton aje. Nama tempat tu Osawano, 35 minit dari rumah. Abg nak merasa macam mana rupe berkayak. Tempat tu free aje kira kalau di Malaysia tu lebih kurang under Majlis Bandaran laa..sapa2 yang nak masuk pertandingan berkayak boleh datang kesitu untuk buat latihan. Hajat hati tu konon si abg tu nak ngurangkan lemak kat perut sebab kenkawan jepun dia semua badan steady2 tu yg asyik kena perli.."debu-debu" (maksudnyer buncit atau gemuk le tu..) Kalau nengokkan tadi ramai student2 sekolah aje. Hebat bebudak tu berkayak..laju aje, udah biasa main le gamaknyer. Memang best kata abang...nanti kalau berpeluang bebila teringin jugak nak rasa mane le rupe berkayak..ngenangkan free tu..



Nak bersiap p kayak..yg lain2 tu dh hebat, abg aje 1st time


Nie lea Video berkayak tu..Abg pakai baju Merah lagi..



Dah selamat sume berkayak..masing2 nyegeh aje



Ni le kenkawan abang tu..

0 ulasan:

Catat Ulasan