-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-06-29

Arigatou dik Hanim!!!

TQ..arigatou..terima kasih..sukanyer ibu!!! Nak tau sebab apa?? Semalam ibu dapat belajar benda baru tentang nak cantikkan lagi gambar2 dalam kita punye blog. Tankiuu Hanim!!..itulah dia orangnyer pelajar universiti di Toyama ni. Orang kedah weh..comel lote..lembut sangat orangnyer!!!...ehem..ehem....nanti bebila datang lagi rumah kak nor boleh ajar yang advance2 lagi ek dik Hanim!!..hehehe..Nanti kak nor belanja makan ye, makan kat rumah kak nor la... Actually memang nak tau sangat macam mana la blogger2 diluar sana buat gambar2 tu jadi cantik..ada frame..boleh add in lagi objek2 lain dalam gambar tu..then macam mana nak masukkan add blog kita dalam gambar tu. Maklumalah ibu ni bukan terror mana pun bab2 blog ni...uhuk2..uhuk2..yang basic2 tu bolehle..yang advance2 tu paham2 aje le..
So ini ada beberapa gambar yang Hanim ajar kat ibu ( actually banyak lagi paten2 lain) ibu saje test yang ni dulu dan nak share pada semua. Next baru kita cuba bentuk2 lain pulak..










0 ulasan:

Catat Ulasan