-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-09-03

Burung ape?

Kakakaka...biar ibu gelak dulu sebelum anda2 diluar sana gelak..Inilah kisah "burung mughai" (murai daa...). Asal nak cari youtube dari "Petronas" nak tengok ape le iklan terbaru alih2 terjumpa satu youtube ni..
Memang tengok dari gelagat si anak kecil ni membayangkan anak kecil ni seorang yang begitu petah bercakap dan "bersabar" orangnyer...hehehe...comel dan cute sangat!!!
anak sapa le ni???

Tapi patutkah si ayah tu bertanye berulang2 macam tu sekali sehingga boleh kuar perkataan dari si anak "diam..diam..diam..boleh diam tak"..isshh..isshh pandai betui dia sound ayahnyer..kira tahap kesabaran si anak tu dah tak boleh tahan la tu..hehehe...
Zaman serba canggih dan moden ni anak yang sekecil macam tu pun dah pandai ada perasaan marah sampai cegil2 mata dia...kalau kita pikir2kan budak2 kecik bukan sampai manapun..tapi betulkah??? Setengah orang beranggapan hanyer sekadar menyakat si anak...tapi setengah orang macam tak berapa setuju sebab nanti sampai kebesar dia pandai duk sound orang. Waallahualam.....kita yang mencorakkan anak masing2!!
Apapun anak kecil ni memang tersangatla cumelnyer...


0 ulasan:

Catat Ulasan