-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-08-31

Salam dari kenkawan...

Seronoknyer dapat dengar suara2 dari kenkawan sekerjaku yang terchinta..tankiuu kak lia sebab jadi camera women pada kenkawan2 lain...tersangatlah seronoknyer!! rindula kat korang semua especially dimasa2 bulan puasa ni..teringatkan suasana melepak dalam surau yang selalu kecoh sampai siap kena sound ngan minah indon...adoii semua tu dalam kenangan...tunggulah next year kita cukupkan forum balik...

Mek..boleh ke nak makan sushi ngan budu tu...kot2 takut tak lalu nak nelannyer!! hehe
meh la turun cuti sini..time winter nanti...ku tunggu..
Mek apa pesen tudung terbaru la ni..buat projek jual tudung lagi ke??

Liza..macam mana ngan keje?? dengar hari tension..hehe sabo2...ada hikmah tu. Selamat berpuasa gak dari kak nor.

Adikku Imah...awatla malu pulak nak cakap..ni ha anak2 sedara duk ngadaple muka maksunyer!! Kirim salam kat semua di kampung

Kak azah...adoii rindunyer sleng cakap akak ni..syoknyer kalau saya pun ada sana sekali time2 gini..maintain la akak..lawa gitu!!..

Linda..ni le kembar ku di Murata..hehe..org selalu confius ibu ngan linda ni..mantain tetap maintain..hehe
Yang tudung peach tu Angah...tankiuu angah atas ingatan..banyak ambik oder kuih raya tahun ni??

Kak Pah..selamat berpuasa jugak dari nor sefamili..next year kita jumpa InsyAllah..apa produk kecantikan yg tengah laris la ni??

Kak As..tima kasih atas ucapan..selamat berpuasa gak dari nor..mesti gamat dalam surau ye..ku rindu!!!

Kak Sham..amboi semakin lawa dan jelita..selamat berpuasa dari nor..tima kasih atas ingatan..

** Kepada camera women..kak lia, asyik ngambik video org aje..nanti sendla suara akak pulak..mana pegi Kak Shima,Kak Yan ngan Mimi??

OKla thanks atas ingatan kenkawan semua...sayang korang eemmuuahhhh......

0 ulasan:

Catat Ulasan