-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-09-05

Tetamu berbuka di rumah...

Tak sangka begitu cepat masa berlalu..dah masuk hari ke 15 rupanyer kita menunaikan ibadah puasa..alhamdulillah..
Hari ni ibu plan nak ajak lagi adik2 berbuka di rumah..nak ajak sekali ramai2 emmmm...susah sikit sebab tak reti nak budget masak banyak2...ya ampun..mintak maap banyak2 dari hujung rambut sampai hujung kaki ye...huhu...ibu ni cepat panik takut tak cukup!!! Niat hati tu memang kalau boleh suka sangat orang datang rumah, tapi terpaksala berdikit2 jemput orang...tu pun dengar ramai student dah bergerak balik kampung ada beberapa kerat aje yang tinggal...

Tetamu yang datang berbuka hari ni..dari kiri : takyah introducela ye sebab tuan rumah..Jat, Pojie (husband Jat), ayah, Opie, dan orang yang sentiasa bersama dalam setiap kunjungan....Faiz. Bertuah Faiz!!..hehe..dia aje yang tau jalan nak ke rumah sini jadi diale yang jadi mangsa nak bawakkan kawan2 yang lain kesini. Patutnyer si pengantin baru Zura ngan Ityk pun ada dijemput tapi kejela pulak..emmm..takde rezeki nampaknyer...takpela lain kalila buat makan2 ye...

Jom layan menu berbuka untuk hari ni-:

DAGING MASAK KURMA


IKAN SWEET SOUR


TAUHU SUMBAT


SAYUR PA KAR CHOY


KUIH CEK MEK MOLEK


DADIH KOKTEL



0 ulasan:

Catat Ulasan