-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-08-30

MORE di Gofuku Musola

Seronoknyer dapat berbuka sekali dengan student2 disini semalam..berbuka di surau.. memang disinila tempat berkumpul kalau nak buat apa2 kenduri, tapi ramai yang dah balik Malaysia..yang tinggal dalam belas2 orang aje..Seronoknyer korang ye...dapat raya ngan famili kat kg!! Semalam yang paling best dapat terawih sama2!! Dah lama sebenarnyer ibu tak jumpa ngan adik2 semua tu..selalu kalau diorang buat apa2 aktiviti mesti bercanggah ngan schedule ibu tu yang jarang dapat join.


Tukang2 masak yang handal!! Ibu datang makan aje ek..ada la jugak bawakkan ayam masak paprik ngan agar2 roti buat tambahan untuk berbuka. Dari kiri: Anim, Shu dan Nana.


Teruna2 mithali....hehe


Sedang menjamu selera...hari ni menu berbuka adalah...daging masak black pepper,sup ayam,ayam paprik dan sayur campur.



Semua dah macam adik beradik je...macam2 pesen posing kalau dah asyik bersembang tu..perut pun dah kenyang!! tengah nunggu nak solat Isyak peh tu terawih..



Si tudung itam tu namanyer Zura, baru lagi kawinnyer..tengah darah manis!! lepas ni cepat2 dokong anak plk...
Apapun memang bestla dapat kumpul semalam...emmmuuahhhh sayang korang semua!! ( untuk yang pompuan2 aje ok...)

2 ulasan:

kew_chop berkata...

amboi itik ngan hagil tu dok dekat2 wat club pengantin baru ke. hihhi.. bestnye buka posa reramai. toyama takkan ilang dr ingatan..

NorNaza berkata...

yela kalu murni ada lagi best..dah tentu si zayyan tu jadi mangsa gomol!!

Catat Ulasan