-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2009-08-22

Happy Birthday "August" friend..

22 August...sorang lagi kawan baik ibu menyambut ulangtahun yg ke...hehe..takyah lah kita sebut kat sini ye...Udah tuoo...tapi hati tetap mudo...wahh seronokla ye kena pulak time first day sambut Ramadhan..Itula dia Zulita kawan baik ibu sejak dari sekolah lagi. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Harapan ibu semoga persahabatan kita akan kekal buat selamanyer...sudi2kanlah jamah cupcake kat bawah ni ye...special dari matahari terbit ni...hehe



Lupa plk nak kongsi cerita pada 8 August lepas pun kawan baik ibu (nihonjin) punyer birthday, Yoko san namanyer. Tanjobi omedetou gozaimasu..actually ibu dah wish kat dia on that day dan dah bagi hadiah pun kat Yoko share duit ngan Sachiyo san..hehe..yang murah2 aje...saje lah ibu nak masukkan jugak dalam entry hari ni.

Dan esok pulak 23 August..kawan baik Mifzal, si Arata kun punyer birthday...Happy Birthday Arata...dan kalau nak tau family diaorang dah pandai ucap perkataan "Selamat Hari jadi"..memang terkejut sebab last month masa Mifzal punyer birthday satu family tu ting tong kat rumah peh tu ucap Selamat Hari Jadi..semangat nak belajar Bahasa Malaysia..jangan tak tau...siap dah beli buku yg ada terjemahan dalam Bahasa Malaysia lagi..nak belajar...pikir2 balik baikla dorang tu belajar bahasa inggeris kan..tu yg sebaik2nyer...emmm takpela...kata ayah mungkin salah satu sebab depe nak baca blog ibu ni. Memang hari2 kawan nihonjin tu masuk nak tengok..tapi katanyer setakat tengok gambar tapi tak tau apa citer dalam blog...kesian..kesian..kesian..

To Arata kun : Tanjobi omedetou gozaimasu. This is birthday card to you. Please enjoy on your birthday.
From Mifuzaru.



0 ulasan:

Catat Ulasan