-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-04-21

Sampai jugak date tu...

Emmm...esok 21hb bermulalah rutin harian yang baru..setelah sekian lama bercuti dan dah rasa malas yang teramat sangat!!..Kembali hidup dalam keadaan kelam kabut...dulu sebelum ke Jepun mungkin tak terasa kelam kabut sangat sebab Mifzal pun baru 4 bulan melangkah alam persekolahan...ni dah masuk darjah tiga!! Banyak yang nak dikejar....kalau dah bekerja ni nak jenguk buku2 anak tak taula macam mana....tapi akan cuba sedaya upaya jugak untuk jenguk ...kesian takut ketinggalan..

Esok bolehla mintak pandangan kenkawan dalam tu macam mana cara diorang arrange masa dan macam mana cara penghantaran untuk anak2 masuk kelas2 tuisyen atau kelas rakyat. Duk kat rumah semacam blurr nak pikir sendiri2....

Takde masalah yang tak boleh selesaikan...walau pada awalnyer memang rasa pening sikit nak arrange semua2 tu. Kalau tak boleh sangat2 barula kita bergerak ke plan B pulak..




3 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

OOO dah nak balik bekerja ya NOr...Selamat Maju Jaya ya....

Hrrmmm kena bangun lebih awal dari biasa...kena korbankan banyak tenaga & masa santai...kena buat persediaan dari malam...supaya pagi tak kecoh....
kena aturkan kelas tusyen...atau home tutor di hujung minggu....semua kena perancangan...

Jangan susah hati....insyaalah semuanya akan berjalan lancar!

kew_chop berkata...

gambatte kaknor, semoga semua dipermudahkan..

NorNaza berkata...

Kak Watie - terima kasih berkongsi panduan. Jasa dikenang...

Murni - Tima kasih yer..

Catat Ulasan