-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-04-03

Barang2 sudah sampai

Alhamdulillah barang2 yang dihantar by air dah selamat sampai kerumah pada hari Rabu lepas, betul2 pada hari pertama anak2 masuk sekolah. Bila dah sampai barang2 ni satu hal lagi la pulak nak ngesahkannnyer...dulu masa kat sana letih bab2 packing mempacking...ni letih nak bukak satu persatu kotak dan arrangekan pulak. Hujung bulan ni pulak barang2 yang by sea akan sampai idak pun awal Julai depan...ish..ish..memang tersangatla buzynyer..hehe..Tapi satu jer kelebihannyer sebab barang2 terus sampai depan pintu rumah so takyah susah2 nak collect kat port!! Tu yang rasa beruntung sikit kalau transporter tu under company punyer arrangement.

Pekerja sedang turunkan barang..

Suruh pekerja tu letak kat luar rumah jer dulu senang sikit. Nanti kalau letak dalam rumah langsung takde laluan....hehe
Alhamdulillah semua barang2 takde yang rosak, risau gak sebab kata orang kalau by air ni selalu dorang main campak2 jer kotak tu berbeza sikit dengan yang by sea..


2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Nak Akak tolomg ke???

NorNaza berkata...

Takper2..tima kasih..udah settle pun..hehe

Catat Ulasan