-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-04-12

Barang2 sampai lagi...

Fuhhhh belum hilang penat nak ngesahkan barang2 yang by air punyer....tup2 forwarder tipon bagitau barang2 yang by sea pulak akan dihantar.
Khamis lepas barang2 by sea dah selamat tiba sampai di rumah..memang tak sangka sangat2 begitu cepat sampainyer...tak sampai sebulan!!! Beza seminggu jer compare dengan yang by air. Jangkaan sampai hujung bulan ni atau awal bulan depan......rumah pun dah macam tongkang pecah!!! hehe.....
OK takper2....tarikh nafas panjang2......then lepas......aaahhhhh lega dah!!!...nasib la masih lagi bercuti jadi bolehla slow2 ngesahkannyer....


Transporter sedang menurunkan barang2..

Akhirnyer basikal kesayangan dah berubah angin ke sini...no sejuk2 lagi ok!!..Sini panas membahang!! Kemanala nak bawak engkau..dengan keadaan cuaca sebegini??? Yang basikal kecik tu Mifzal punyer memang dulu bawak dari Mesia..


Jadinyer hari Sabtu dan Ahad lepas ibu dan ayah ngesahkan barang2 yang baru sampai ni..hampir 50% siap disusun...yang balance tu slow2 buat lagi..Rasa macam orang baru pindah rumah pulak...siap terpaksa belikan cabinet buku lagi sebab buku2 jepun anak2 dan ayahnyer pun kami angkut sekali!! Dan rasanyer mungkinkah terpaksa beli satu lagi almari baju???? hehe...sendiri tanyer..dan sendiri jawablah!!

0 ulasan:

Catat Ulasan