-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-07-04

Mandi manda di Lost World Of Tambun

Cuti sekolah penggal pertengahan baru2 ni tak bawak anak2 kemana2 pun..kesian dua beradik tu, mak bapak keje je tak berpeluang nak bawak anak2 jenjalan. Jadinya selepas seminggu persekolahan bermula kembali ibu pun plan la nak bawak budak2 tu bermandi manda di Lost World Tambun, Ipoh. Kami pergi pada hari Sabtu lepas selepas aktiviti gotong royong anjuran tempat keje ibu ngan ayah tu. Seingat ibu last pergi kesini ialah ketika umur Ikmal 3 tahun.

Tempat mandi2 macam ni memang la menjadi pujaan buat dua beradik ni. Rasa ada baik jugak pergi bukan time cuti sekolah sebabnya taklah crowded sangat dalam kawasan tu. Tapi yang tak bestnyer tiket masuk dah mahal daaa...berbanding tahun2 dulunyer..

Eh..eh..ada pulak budak paling kecik sekali berendam tu!! Kalau nak tau hari tu mintak kebenaran kat mak baby Haziq ni nak bawak sekali together2 mandi manda disitu. Budak tak banyak ragam macam Haziq ni memang suka la ibu nak melayannyer..letak la tang mana pun leboh..takde banyak masalah...bagus betul anak sedara sorang ni!!
Cuaca agak panas sedikit pada hari tu, dapat berendam cenggini memang habis hati!!..



0 ulasan:

Catat Ulasan