-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2012-03-02

BFF a.k.a kawan2 selamanyer..

Punyalah lama...baru ada masa nk update citer ni.....
Pertemuan yg dirancang...memang best..Ini masuk tahun kedua kami berkumpul pada cuti CNY bulan January lepas.
sembang..gelak ketawa..mengingati kisah2 dulu...ada suka duka...
ni antara kawan2 ibu dari kecik....sekolah sama2...boleh kata...kawan 1 kepala..giler2 remaja...memang tiada pernah ada rahsia di antara kami...


Dah jadi satu kemestian pulak bila cuti CNY pasti kitaorang set nak gather2 lagi..inilah pun masa yang adenyer...kalau nak jumpa time raya rasanyer macam tak berpeluang jer...yerla memasing dah ade famili...raya rumah mak/pak mertua ...sanak sedara lagi..tup tup cuti raya pun habis. Haaa tengok gambar atas ni, meriahkan..ini kira tak lengkap lagi ni..sebab ade anak2 yang takde dalam ni..haha..
Memasing dengan hal sendiri...bukannyer heran budak2 nak ngadap kamera ni.

Seperti tahun sebelumnyer...memasing kenalah bawak makanan sejenis dua..haha. Memang best sesekali dapat jumpa. Riuh, kecoh udah rasa macam tak sedor umur dah era pertengahan 30an...huhu

Ibu ngan Ida jer ni ada handbag baru..tahun lepas kami sama2 jadi mak buyung. Tahun ni dah merasa budak kecik dua orang ni join.. (bukan paham pun ape bendenyer....)

Panjang umur, ade rezeki tahun depan pasti buat lagi..


0 ulasan:

Catat Ulasan