-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-12-05

Majlis Bertunang

Pejam celik..pejam celik dah nak masuk hujung tahun..kejap jer masa berlalu 2010 dah nak tinggalkan kita..begitulah jugak selangkah lagi menjangkaunyer umur masing2..
Perut semakin membesar..alhamdulillah dah nak masuk 24 minggu dah..baru2 ni checkup baby sihat dan dah nampak jantinanyer....sebetulnyer masa kandungan masuk 3 bulan dulu doktor kata dah nampak...jeng..jeng..jeng...nampaknyer ibu boleh tubuhkan grup KRU!!! Rezeki nampak ke boy jugak kali ni...tapi ibu tetap syukur sebab hajat yang utama ialah memang nak nambah ahli keluarga...tak kirala apa yang Allah bagi...syukur tetap syukur..

OKlah berbalik kita ke tajuk entry kali ni..20hb Nov lepas ibu dan famili ke Bukit Mertajam untuk meraikan sepupu sorang ni bertunang..nama tuan badan Farahidayu..
Dah lama sesangat tak kerumah makcik di Bukit Mertajam ni...sesekali pergi teringat zaman remaja2 dulu ade kesini dengan kawan baik ibu..si Zulita tu...

Bersama dengan Ayu, selamat dah sarung cincin bertunang..khabarnyer dengan orang selatan nun...Johor.

Ini antara barang2 hantaran dari pihak perempuan.

Rombongan dari pihak lelaki sedang berbincang dengan pihak famili perempuan.

Antara menu2 yang menjadi hidangan pada majlis hari tu..

Adikku bersama dengan Ayu..


0 ulasan:

Catat Ulasan