-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-12-27

Musim makan kenduri

Bila sebut jer bulan Dec atau hujung tahun, rata2 orang dah tau dah..musim ape tu?? salah satunyer emmm..musim hujan/tengkujuh...lepas tu apa lagi yer...nak nunggu bonuih..yihaaa!!! Ada memang pasti ada setiap tahun..cuma bezanyer sikit ngan banyak jer...hehe...emmmm lagi..lagi..musim ape yer?? Musim cuti sekolah dan waktu2 macam ni pasti ramai parents yang dah selesai urusan2 hal2 anak2 dengan baju barunyer..beg sekolahnyer..buku2... Apa lagi?? Emmm musim kawen semestinyer...boleh dikatakan dari mulanyer awal bulan sampai la ni ade jer undangan orang kawen! Baik sedara mara maupun kawan2...tima kasihlah pada yang menjemput dan mintak maap banyak2 kalau ada rumah yang tak sempat nak jenguk....Semoga ikatan kalian berkekalan hingga ke akhir hayat..

Jomla layan gambar2 raja2 sehari ni. Ini antara rumah2 yang sempat kami tandang di bulan Dec ni..

Bertempat di Sungai Galah Tanjung Tualang..


Bertempat di Tronoh..gambar bersama2 dengan famili mak mertua serta sedara mara..

Bertempat di Sri Manjung. Bersama dengan famili Wak An, Makcik Meah dan Makcik Lina.

Pasangan pengantin di Sri Manjung, bersama dalam gambar adalah ibu bapa pengantin lelaki dan Datuk Nizar ( bekas menteri besar Perak) serta isteri.

Makan2 time..sesat sekejap nak nyampai kesini..masing2 terlupa nak bawak plan jalan kesini..

Bertempat di Taman Jutaria Batu Gajah..


Ni gambar dua teruna, sempat lajak ke Lumut mentelah sampai ke Sri Manjung baru2 ni. Plan nak singgah rumah kawan baik ibu si Ida tu, tapi dia takde kat rumah pulak katanyer dah balik kg di Kelantan..takde rezeki nampaknyer nak kesana. Ade rezeki lain masa yer Ida...

0 ulasan:

Catat Ulasan