-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-05-12

Kek Hari Ibu

Terima kasih pada en.hubby yang berusaha jugak untuk carikan sebijik kek sempena hari ibu Ahad lepas. Walaupun pada awalnya rasa macam takde orang pun nak kisahkan tapi tak sangka muncung punya hal... malam tu terus ada orang ingat nak belikan kek...


Bila dah tua2 ni rasa macam nak ade orang ingatkan tarikh2 tertentu ni... Ada tak orang2 lain rasa macam ni??? Ke tuan empunya diri ni jer yang rasa macam tu...sensetip sesangat...hehe
Thank you so much to my lovely hubby.. ( jangan le pulak sebab terpaksa nengokkan muncung cencurut ni yer...)


Ahad lepas memang tak dapat nak kemana2 pun..bahagian dapur rumah tengah ada operasi sikit, operasi apa tu???? Apa lagi kalau bukan nak nambah kasi luas sikit daaa...tu pun ada 70% lagi kerja2 yang tak siap!! Seharian memang mengisahkan rumah yang penuh dengan habuk2 simen dan barang2 yang tonggang langgang tu... ikutkan memang sakit mata nengok kawasan2 dalam rumah ni tapi sabar jerla sehingga kerja2 semua tu selesai..


Hari ni pulak start peperiksaan pertengahan tahun bagi anak2 ibu. Try your best both of you!! Buat yang terbaik dan ibu tak nak terlalu memaksa anak2 untuk mendapat keputusan yang baik, ibu faham anak2 baru jer sebulan memasuki alam persekolah disini. Tapi kalau dapat keputusan baik dari kawan2 yang sedia ada dalam tu alhamdulillah....ibu tau tahap kemampuan anak2 ibu.. Doa dan harapan ibu semoga kedua anak2 ibu dapat buat yang terbaik dan jangan cuai!!.
Kepada kawan2 diluar sana yang belum join online programme Score A untuk anak2 jomla ramai2 join...sangat bagus untuk pembelajaran anak2...insyAllah..sama2lah kita doakan yang terbaik untuk anak2 kita..




1 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Hari Ibu Buat Nor...jangan muncung dengan Akak Dik...busy giler lately...tak sempat nak masuk cyber world....ada tempahan kek yang nak akak layan....dengan parents in-law yang tak stabil kesihatan...lately ni....
Akak pun kadang2 lembik jugak di buatnya...penat terkejar...kejar...
Hope Nor sentiasa bahagia dengan keluarga...I know that you are one gReat Mom sis!

Catat Ulasan