-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-10-06

Hari Raya Party@Open House

Syawal semakin meninggalkan kita, waktu yang berlalu sungguh pantas..Tahun ni raya boleh dikatakan setiap minggu ada jer undangan rumah2 terbuka dari kawan2. Terima kasih kepada semua yang mengundang!! Setiap minggu dapat makan free!! Tu memang tak tolak...dari tengah hari sampai petang...Itulah salah satu keseronokan bila beraya ditanah air sendiri. Selagi Syawal tak habis selagi itulah raya pada kami!!

Nak share citer pada hujung minggu lepas, 26hb Sept hari Ahad kami telah mengadakan sedikit jamuan hari raya "rumah terbuka". Ramai rakan2 staff, rakan2 lama dan saudara mara yang terdekat yang datang..seronok yang teramat sangat!! Dan paling tak sangka semua japanese ditempat kerja turut sama dalam jamuan hari raya ni. Walaupun letih dalam keadaan berbadan dua tapi enjoy tetap enjoy sebab utamanya boleh dikatakan jemputan yang dijemput semua dapat hadir!! Yang tak dapat datang pun ada sebab2 tertentu. Thanks a lot to all member, adik beradik dan sedara mara yg sudi datang!!

Suasana ditempat juadah dihidangkan. Menu2 adalah sate, lemang and rendang,nasi impit,laksa, mee rebus, kuih tepung talam and kek dan pencuci mulut dadih.

Dua orang adik2 sedang melayan para tetamu..( yg sebenornyer nak control sate!!!...haha..)


Antara rakan2 yang hadir..Zahar n famili, Jamarul dan terselit dalam tu mamat jepun sorang!

Rakan2 berbangsa cina juga tidak dilupakan dalam undangan jamuan ini. Termasuk juga big2 boss..

Makcik Lina yang paling kuat riuh!!.. Memang makcik yang best dan sporting!!

Putri pun ada..( berbaju merah) baru join dalam bidang industri ni. Hampir 11 tahun tak pernah berjumpa setelah keluar dari sekolah.

Tak muat khemah diluar, dalam rumah pun jadi!! Kelihatan warga2 jepun sedang menikmati juadah..

En.suami bersama dengan mr.director.


Best fren sejak dari zaman tadika..1983..Ida dan juga Norzi. Thanks Ida dapat datang jugak walau tengah alah teruk.

Ini juga best fren ibu, Yanti.. sejak dari form 1 hingga kini..inilah tetamu pertama yang datang pada hari tu!!..hehe..juadah pun belum ready lagi pada masa tu..

Bersama mamat2 jepun sekerja..

Gadis2 dan mak dara yang bertemakan hijau pada hari itu. Sama dengan kaler back ground sofa!! Class gitu!!

Dua orang rakan sekerja...gediksss...and gegedsss...memang maut kalau melaram!!


Thanks kalian yang datang!!! Jamuan selesai hingga ke malam!!..


4 ulasan:

kew_chop berkata...

salam kaknor. baru tahu kaknor tgh peknen? betul ke? bape bulan dah? tahniahhhhhh.. sukanya... take care kak..

en_me berkata...

raya sakanns tewww.. ehehe salamm

NorNaza berkata...

Salam Murni,thanks..akak dah nak masuk 4 bln dah..sajer jer senyap2 tengah awal2 dulu..mekacih yer

NorNaza berkata...

Salam en me, setahun sekali seronok plk dpt raya reramai cenggini..hehe

Catat Ulasan