-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-10-24

Bowling Taikai

Pada hari Ahad lepas (17hb Oct), telah diadakan pertandingan bowling yang dianjurkan oleh tempat kerja ibu dan ayah. Niat hati memang nak join sekali tapi dalam keadaan macam ni rasa macam tak sesuai pulak nak ngangkat bola berat berkilo2 tu!!
Boleh dikatakan ramai jugak rakan2 sekerja yang menyertai pertandingan ni

Bertempat di Ipoh Parade, seawal jam 9.30am telah bermulanyer pendaftaran.

Suasana di tempat bermain, sangat meriah dan macam2 ragam orang!!

Ada can ke boleh menang ni???

Bersama dengan Mimi dan Huda..

Inilah antara pemenang2 yang telah memenangi dalam pertandingan ini...
Dan juga termasuklah.....jeng..jeng..jeng..

*
*
*
*
*

Yeahhh!!! en.suami jugak tersenarai!! Tahniah!! tahniah!!..


0 ulasan:

Catat Ulasan