-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2010-08-06

Sekitar kisah nun disana....

Bertarikh 10 July lepas en suami ke bumi sakura bersama dengan seorang kawan sekerja. Berada selama 2 minggu disana atas urusan kerja. Sebelum ni tak sempat nak update gambar2 disana, mentelah ade di rumah cuti seminggu ni bolehla nak ngadap pc ni!! Cuti atas sebab kesihatan yang tak mengizinkan...

Ahli2 staff dari satu company yang sama, pelbagai negara @ branch yang turun sekali dalam training lepas.

Big..big..boss. Bergambar bersama company president. Sebelah kanan adalah rakan sekerja ayah yang sama2 dalam bussiness trip ni, Azmani Fairus.

Mat2 saleh dari salah satu branch di company yang sama turut serta dalam training ini.

Dan paling best ayah dapat berjumpa dengan Mr.Ashraf yang sama programme macam kami dulu ( ni yang 2nd programme). Famili dia akan turun kesana hujung tahun ni kalau tak silap...

Boleh dikatakan hari2 ade jer makan2 yang orang2 sana buat untuk ayah dan member sorang tu. Sampai naik segan dengan kebaikan yang dorang buat!! Rasanyer kita pun tak mampu nak ngesahkan benda2 macam ni kalau orang2 sana turun ke sini. Tapi itulah kenyataannyer....cara orang2 jepun melayan orang luar memang sangat2 class!! Sebab itulah hingga kehari ni ibu sangat2 rindu dengan kawan2 disana....huhu..

3 ulasan:

kew_chop berkata...

abg naza makin chubby.. hihi.. jgn mara naaa nanti kena jual..

NorNaza berkata...

Memang tepat apa yg Murni cakap tu..semakin melamapu perut maju kedepan!! Nak lawan kak nor sikit masa lagi tu..hehe

Tanpa Nama berkata...

Salam KakNor,

Makin meriah MME nampaknya...Rasa rindu plak bila ingat masa kerja kat sana...
Anyway kirim salam kat Bos (Mr. Naza) dan kawan2 kat MME.

Regards,
Fazli

Catat Ulasan