-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2013-05-03

Rindu suasana itu...

As-salam salam bersiaran kembali..
Entah kenapa rasa rindu dengan mereka berdua...kesibukan ibu disini membuatkan ibu dah lama tak calling2 dengan mereka, dan dengarnyer mereka jugak sibuk. Bila ibu balik ketanah air diaorang berdua pun dah jarang2 jumpa.. rindu dengan kamu berdua!


Perempuan dan bunga memang tak boleh dipisah.. dalam banyak 2 musim disana ibu sangat rindu dengan musim ini. Rindu dengan suasana itu!


Bangunan itu adalah tempat ibu satu ketika dulu membeli barang2 basahan. Mungkin sampaikah lagi ibu kesana? Kalau ada rezeki pasti ibu akan cari kawan2 dan jiran2 disana. Mereka sangat baik dan susah untuk ibu lupakan semua kenangan disana.


Rindu dengan persekolahan anak2 disana. Menyiapkan mereka dipagi hari dan menghantar mereka disimpang jalan. Bila teringat rasa sayu dan sangat rindu dengan kehidupan berkeluarga yang sangat indah disana.


Disana berempat......

Disini berlima....
Ade rezeki pasti kami berlima akan kesana...bumi sakura yang menyimpan seribu kenangan indah yang pasti tak akan kami lupakan.

0 ulasan:

Catat Ulasan