-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2011-11-10

Salam AidilAdha

Salam kepada semua yang masih sudi mengunjung..lama tak berupdate..terpaksa curi2 masa nak ngadap pc ni. Hati tu rasa nak sangat ngadap tapi pikir2 balik best lagi kalau dapat tido awal..haha..malam jerla waktu yang paling sesuainyer pun..siang hari dah tentu kat tempat kejenyer..

Raya AidilAdha tahun ni dicurahi dengan air hujan rahmat start dari pagi sampaila ke petangnyer. Mak mertua pulak raya kat hospital sebab nunggu opah sakit. Nak jadi sebab sehari sebelum raya tu opah muntah2 non stop terus bawak ke hospital. Sampai sana apa lagi kena tahan la..moga opah cepat sembuh..Ameen..

Makcik yang ngasuh Aqil pun kini berada kat tanah suci nun. Semoga makcik dan pakcik mendapat haji yang mabrur..Ameen..Dengarnyer jadual balik kesini pada 29hb ni. Buat sementara ni Aqil duk dengan mak sedara yang tinggal berdekatan kat rumah mak ni. Mujor Aqil jenis mau kat orang..hari pertama hantar tu dia releks jer..haha..syukur alhamdulillah..

Raya tahun ni biase2 jer...nothing special pun..tapi yang bestnyer dapat ambik gambar anak2 teruna ibu ni pakai baju melayu yang sama. Masa raya puasa lepas tak berkesempatan pun nak ngambiknyer..

Abang2 dah besar panjang..dah boleh ler nak ngarap tolong nengok apa2 yang patut. Tapi tak boleh percaya seratus peratus..kekadang kene jeling2 jugak.. Yang terlebih excited kalau dapat dukung adiknyer sape lagi kalau bukan abng ngahnyer. Dia paling sibuk nak dukung adik. Pantang lepa!!


Ni kete baru saya..baru jer ibu ayah beli. Memula gayat2..tapi la ni dah laju dah..habis la barang2 dalam rumah ni dia tolong ibu dia kemaskan!!

Ni pulak masa jenjalan ke Jusco. Sakan dia duk atas kuda tu. Tak nak bangun2..Apa yang dia perasan entahla..taujer la pun bende main. Action duk jerla..tapi tak gerak pun. Gamaknyer dah besar sikit nanti jenuh la pandai request2 nak naik kot yer.. Erat dalam genggaman!!


0 ulasan:

Catat Ulasan