-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2011-09-29

Section Dinner@Pakeeza

Malam Selasa lepas ade buat makan2 kat Pakeeza Restoran,Ipoh. Nak kata atas tujuan ape pun tak tau, yang taunyer ade baget untuk jabatan masing2 ditempat kerja. Ikut pilihan tempat lokasi mana2 yang suka. Untuk jabatan bahagian ibu ni kami pilih Pakeeza Restoran. Memang sedap disini, sapa2 yang pernah datang mesti rasa nak datang lagi. Malam tu ayahnyer terpaksala menjaga teruna kecik ibu tu. Mujor tak lama mana makannyer....selesai semua cepat2 ca alip bot...
Thanks to my hubby sebab benarkan ibu join makan2 dalam section ibu ni.

Bersama Lin dan Kak Yati. Jabatan ibu ni tak ramai perempuan..majoriti laki2..tapi sebenarnyer lagi best keje dengan budak laki2 ni..tak banyak hal berbanding pompuan yang selalu suka buat perangai.

Sedang kusyuk beratur ambik makanan.

Gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati..


Ini sebahagian dari yang hadir malam tu. Shift yang bekerja malam tak join. Dorang pergi lain masa pulak.

Thanks Pakeeza...kami nak balik..perut dah kenyang ni..


0 ulasan:

Catat Ulasan