-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2011-09-25

Jalan-jalan Shanghai

Pepatah melayu ade menyebut "menyelam sambil minum air..". Inilah alkisahnyer yang dah berbulan2 tersimpannyer photo2 en suami ketika berada jauh nun dinegara Cina. Masa ni Aqil pun belum kuar dari perut ibu dia..nunggu hari jer waktu tu..hehe.. Berada disana atas urusan kerja, 4 hari 3 malam..tapi sempat ambik peluang jalan2 disana. Jeles nengoknyer, sekadar berkongsi gambar...jom tengok..

Ade ke rupa macam pahlawan cina dulu2..haha..merasa dia naik kuda yek..gambar bersama rakan2 sekerja.


Bersama big boss



Uusshh macam ni ke rupa KFC delivery. Naik besikal.. haha..kalau kat sini mana le gaya ropenyer..tak sempat hantar ke tempatnyer mau kene rompak ayam2 dalam tu...haha..

OK cukup sampai disini..wassalam..

0 ulasan:

Catat Ulasan