-----> About me

Foto saya
Ipoh, Perak, Malaysia
Ibu kepada 3 orang hero,Nizarul Mifzal Amin (12 tahun), Nizarul Ikmal Afif (10 tahun) & Nizarul Irfan Aqil (2 tahun ) dan disayangi oleh seorang lelaki yang bergelar suami..Nazaruddin b. Sulaiman.Blog ini dijadikan sebagai satu naskhah istimewa buat anak2 ku tercinta,juga sebagai tinta hati buat suami tersayang.Blog ini mula dibangunkan pada 2009.

-----> Wedding

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

-----> My Son's

Lilypie - Personal pictureLilypie

2011-05-16

Kek Hari Ibu

Sempena hari ibu baru2 ni plan nak beli kek untuk mak. Kebetulan hari tu pulak adik masuk rumah baru. Jadi ajak mak potong kek kat rumah baru adik jer..terasa sungguh bermakna pulak bila tarikh "hari ibu" tu mak dapat potong kek kat rumah baru anak dia.


Kek tunjuk..meriah dengan kaler pink.


Dua orang cucu mak yang cukup berkenan kalau bab2 potong memotong kek ni.

Sama tak kami?? Director en.suami yang suruh menggayakan gaya tido nyenget macam baby irfan. Pada hari tu baby irfan tersangatlah baik perilakunyer...tak meragam rumah orang walaupun takde endui dia tetap maintain. Good boy..


0 ulasan:

Catat Ulasan